Зала „Васил Левски“ в Пазарджик приема финалите за Купата на България

Зала „Васил Левски“ в Пазарджик приема финалите за Купата на България

От БФВолейбол определиха зала „Васил Левски“ в Пазарджик за домакин на финалния турнир за Купата на България. Той ще се проведе на 18 и 19 март, като за първи път на едно място ще бъдат определени носителите на трофея и при мъжете и при жените.

Жребият определи на ½ финалите при мъжете да се срещнат Монтана – Добруджа (Добрич) и Хебър (Пазарджик) – Нефтохимик (Бургас). При жените за отличието ще се борят ЦСКА, Марица (Пловдив), Берое (Стара Загора) и Славия. 


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.