Гибона хвали Агонцев

Гибона хвали Агонцев

Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов-Гибона похвали разпределителя на Монтана Любомир Агонцев.

28-годишният състезател направи официален дебют за трикольорите при победата с 3:2 над Канада от първия кръг на Световната лига.

„Засега съм доволен от представянето му.

Надявам се да продължи да играе на това ниво и занапред”, заяви Пламен Константинов.

Следващото изпитание за отбора е този уикенд, когато предстои гостуване на Куба.

„Ще гоним победа във всяка една среща до края, дали ще се получи обаче зависи и от възможностите ни”, откровен е треньорът на България.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.