Волейболистите ни влизат в плейофите от пета позиция

Волейболистите ни влизат в плейофите от пета позиция

Монтана завърши с победа редовния сезон във волейболната Суперлигата след категоричен успех с 3:0 (19, 21, 25) над Пирин в Разлог. За монтанчани това бе осма победа, като те имат и 6 загуби и останаха на петото място в крайното класиране. Отборът ни имаше шанс да изпревари Марек от четвъртата позиция, но за да стане това дупничани трябваше да спечелят с 3:2 или да загубят гостуването си на ЦСКА, а те се наложиха с 3:1.

Двубоят в зала „Септември“ в Разлог премина под диктовката на Монтана, като само в третия гейм възпитаниците на треньора Даниел Пеев бяха догонващи в резултата. Домакините имаха два геймбола да затворят тази част в своя полза, но класата на гостите се оказа решаваща. Максим Сапожков завърши с 20 т. за победителите, Петър Христов бе най-резултатен на Пирин с 15 т.

Пирин (Разлог) – Монтана 0:3 (19-25, 21-25, 25-27)

Пирин: Петър Петров 10, Красимир Гайдарски 5, Александър Симеонов 1, Кристофър Петров 3, Константин Нешев 2,

Петър Христов 15 (Благовест Катранджиев 8, Стивън Димитров 1, Стилиян Асенов, Христо Колев-либеро). Треньор: Северин Димитров.

Монтана: Радослав Попов 13, Максим Сапожков 20, Георги Елчинов 9, Стефан Чавдаров 7, Мартин Кръстев 7, Максим Крескин 6 (Мартин Божилов-либеро, Методи Методиев-либеро). Треньор: Даниел Пеев.

Съдии: Ивайло Иванов, Константин Йовчев.

Зала: „Септември“-без зрители.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.