Двама наши в престижни класации

Двама наши в престижни класации

Капитанът на Монтана Радослав Попов бе избран в „Идеалния отбор“ на редовния сезон във волейболна Суперлига. Той и Горан Люцканов от Левски са предпочетени на поста „посрещач“. Центрове са Илия Петков (Нефтохимик) и Николай Къртев (Хебър), най-добър диагонал е канадецът Брадли Гънтър (Хебър), разпределител №1 е Владимир Станкков (Левски), а либеро - Теодор Салпаров (Нефтохимик). За най-добър треньор на сезон 2020-2021 година бе определен наставникът на Марек (Дупница) Виктор Карагьозов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

220-сантиметровият диагонал на Монтана Максим Сапожков пък оглавява класацията за най-много отбелязани точки през сезона от начален удар – средно по 0.54 асове на гейм и заема второ място по резултатност с 5.19 точки средно на гейм.

„топ 3“ през сезона:

средно точки на гейм:

Димитър Димитров (ЦСКА)         5.40

Максим Сапожков (Монтана)       5.19

Брадли Гънтър (Хебър)                 4.77

средно асове на гейм:

Венцислав Рагин (Добруджа)      0.87

Теодор Тодоров (Хебър)              0.72

Николай Николов (Нефтохимик)0.70

средно точки на гейм:

Максим Сапожков (Монтана)     0.54

Брадли Гънтър (Хебър)               0.50

Жани Желязков (Нефтохимик)   0.50


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.