Ясни датите за полуфиналните плейофи в Суперлигата

Ясни датите за полуфиналните плейофи в Суперлигата

Волейболистите на Монтана започват участието си в ½ финалните плейофи за титлата в Суперлигата с гостуване на Хебър. Двубоят в зала „Васил Левски“ в Пазарджик е на 2 април, петък, от 18:30 часа. Предния ден по същото време Левски (София) приема Нефтохимик (Бургас). Играе се до две победи от три мача.

Реваншите са на 5 и 6 април, като двубоят в зала “Младост“ е на 6-ти. При разменени победи решителните трети срещи ще са на 8 април. Тази между Хебър и Монтана е с начален час 19:30, мачът в столицата от 17:00 часа. Всички полуфинални плейофи ще бъдат излъчени пряко по Диема спорт 2.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.