Максим Сапожков и Любослав Симеонов под въпрос за мача с Хебър

Максим Сапожков и Любослав Симеонов под въпрос за мача с Хебър

Проблеми с контузени състезатели притесняват сериозно старши треньора на ВК Монтана Даниел Пеев преди решителната втора среща с Хебър (Пазарджик) от ½ финалните плейофи за титлата във волейболната Суперлига. Двубоят в зала „Младост“ е във вторник, 6 април, от 18:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2.

Ден преди мача Максим Сапожков все още чувства болки в глезена, който изкълчи преди първата среща в зала „Васил Левски“ загубена от Монтана с 1:3. Ако не е на сто процента възстановен 220-сантиметовият диагонал ще остане отново на пейката. Здравословни проблеми има и вторият диагонал Любослав Симеонов. 25-годишният волейболист, който игра страхотно в Пазарджик и бе най-резултатният състезател в срещата отбелязвайки 24 точки, е измъчван от стара травма. Ако и той не играе задачата на домакините става много трудна.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.