Монтана не се даде без бой на Хебър

Монтана не се даде без бой на Хебър

Отборът на Монтана изигра още един силен петгеймов мач срещу Хебър, в който отстъпи с 2:3 (-19, -21, 20, 21, -14) като гост и по този начин загуби с 1-2 полуфиналната серия за титлата в Суперлигата. На финала воденият от треньора Александър Попов тим ще се изправи срещу действащия шампион Нефтохимик, като по регламент ще се играе до три победи от пет мача, първият от които е още тази неделя, 11 април. Възпитаниците на Даниел Пеев пък приключват сезона с пето място в крайното класиране.

Срещата в зала „Васил Левски“ в Пазарджик бе оспорвана и продължи повече от два часа. Домакините успяха да спечелят първите два гейма благодарение на силния си сервис и някои грешки на съперника. Монтанчани обаче не се предадоха и взеха третата част, в която водеха през цялото време. В четвъртата Хебър поведе за кратко в началото, но след това гостите доминираха и логично мачът отиде в тайбрек. В него домакините се наложиха благодарение най-вече на по-големия си опит.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.