Монтана си връща Максимилиан Талер, взе и разпределител от Нефтохимик

Монтана си връща Максимилиан Талер, взе и разпределител от Нефтохимик

От ВК Монтана обявиха имената на първите си две нови попълнения. В отбора се завръща отново разпределителят Максимилиан Талер. 186-сантиметровият национал на Австрия бе част от северозападния клуб през сезон 2019-2020 година и остави отлични впечатления с играта си. Другият нов също е разпределител, Стефан Георгиев, който идва от Нефтохимик (Бургас).

От сегашния състав остават центровете Стефан Чавдаров и Мартин Кръстев, посрещачите Радослав Попов и Георги Елчинов, диагоналът Любомир Симеонов и либерата Мартин Божилов и Методи Методиев. Водят се преговори и с Димитър Калчев.

От отбора си тръгнаха двамата младежки национали на Русия Максим Крескин и Максим Сапожков. Договорите им с ВК Монтана бяха до края на сезона и още в средата на април те се завърнаха в родния си Локомотив (Новосибирск).

Клубът се разделя също така с Тодор Костов, който напуска по семейни причини. Нови договори пък не бяха предложени на Златан Йорданов, Виктор Костадинов и Александър Кордев.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.