Национал от Добруджа идва в зала „Огоста“

Национал от Добруджа идва в зала „Огоста“

Волейболният Монтана се подсили с диагонал от Добруджа. Преди дни ръководството на клуба си осигури подписа на 197-сантиметровият Жулиен Георгиев. Договорът му е за срок от една година. 25-годишният национал ще има нелеката задача да замени на поста 219-сантиметровият младежки национал на Русия Максим Сапожков, който направи страхотен сезон в Суперлигата с монтанския екип.

Жулиен Георгиев е третият нов състезател в лятната селекция на Монтана. В отбора се завърна разпределителят Максимилиан Талер. 186-сантиметровият национал на Австрия остави отлични впечатления с играта си през сезон 2019-2020 година. На поста разпределител е и другият нов - Стефан Георгиев, който идва от Нефтохимик (Бургас).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.