Монтана поглежда смело към Острова на свободата

Монтана поглежда смело към Острова на свободата

Ръководството на волейболен клуб Монтана смени рязко трансферната си политика. Вместо към руското първенство, или по точно Локомотив (Новосибирск), откъдето привличаше талантливи състезатели в последните няколко сезона, монтанчани се насочиха към Куба. Именно от Острова на свободата ще дойдат в зала „Огоста“ следващите две от новите попълнения в състава.

Единият от тях се казва Виктор Рамон Андрю Флорес. Той е на 21 години, играе на поста посрещач и е младежки национал на своята страна. Неговият сънародник Луис Видал Ален Серано е център и той е набор 2001 г., и също е част от младежката формация на Куба. За разлика от Флорес Серано има допир с европейския волейбол, защото преди две години е носил екипа на турския гранд Галатасарай. Заради пандемията от COVID-19 последното международно участие на двамата е Световното първенство за юноши до 19 г. в Тунис през 2019 г. Сега им предстои Световна купа в България и Италия в края на септември.

От монтанския клуб са договорили личните условия с двамата и са задействали всички необходими процедури по оформяне на документите им. След като бъдат преодолени всички бюрократични пречки Виктор Рамон Андрю Флорес и Луис Видал Ален Серано и на теория ще станат волейболисти на Монтана.

До момента Северозападния тим вече се подсили с трима нови състезатели. Това са разпределите Максимилиан Талер (186-сантиметров национал на Австрия) и Стефан Георгиев (Нефтохимик Бургас) и 25-годишният диагонал Жулиен Георгиев (Добруджа Добрич).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.