Николай Дичев се договори с Хебър

Николай Дичев се договори с Хебър

Централният защитник на Кариана Николай Дичев ще играе напролет в отбора на Хебър (Пазарджик). 28-годишният футболист ще се присъедини към новия си отбор на 4 януари 2021 година, когато хебърци ще стартират зимната си подготовка. Дичев бе неизменен титуляр в състава на карианци, като освен стълб в защитата е и голмайстор на тима от село Ерден, за който вкара 6 гола таи есен. Те можеха да бъдат с един повече, но в последния кръг изпусна дузпа именно срещу Хебър, а мачът завърши наравно 1:1.

Николай Дичев е юноша на Тунджа (Ямбол), а след това играе последователно в Локомотив (София), Созопол, Банско, Локомотив (Горна Оряховица), Спартак (Плевен) и ЦСКА. С червения екип той печели Купата на България през 2016 г. - 1:0 на финала срещу Монтана пред 35 000 зрители на националния стадион "Васил Левски". В Кариана е трети сезон.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.