Тренирал с Джиджи Буфон в Ювентус ще играе в Монтана

Тренирал с Джиджи Буфон в Ювентус ще играе в Монтана

Монтана се договори с още един нов футболист. След защитника Стоян Предев на стадион „Огоста“ на първата тренировка след Нова година очакват и вратаря Марио Кирев. Общото и при двамата е, че са били част от ДЮШ на Славия.

Кирев е юношата на Германея (Сапарева баня), а през 2009 година Славия го продаде на италианския гранд Ювентус. В Торино 31-годишният страж нямаше как да се пребори с конкуренцията на легендата Джанлуиджи Буфон и ръководството на Юве го преотстъпи на швейцарския Грасхопър. Следват трансфери в друг тим от държавата, в която се консумира най-много шоколада Тюн, Тимишоара (Румъния), за да се озове на острова на Афродита Кипър, където носи екипите на Неа (Саламина) и Олимпиокос (Никозия). Във визитната си картичка Марио Кирев има и мачове с албаския Камза, а през тази есен пази под рамката на третодивизионния ФК Кюстендил, завършил на трето място в класирането на Югозападната трета лига. Има и 4 мача с екипа на младежкия национален отбор на България.

В Монтана Марио Кирев ще спори за първа опция под рамката с друг опитен страж Благой Макенджиев и с юношата Петър Петров. Дни преди Коледа от стадион „Огоста“ си тръгна Мартин Орлинов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.