Хлапетата на Иван Ценов със сребърни медали от престижен турнир (снимки)

Хлапетата на Иван Ценов със сребърни медали от престижен турнир (снимки)

Сборната формации на Монтана по „футбол 7“ се завърна с купа и сребърни медали от XI издание на турнира за деца за „Купа София“. Възпитаниците на треньора Иван Ценов-Белия записаха три победи и допуснаха две загуби. И двете поражения бяха от един и същ съперник – Витоша 13 (София). Първото бе с 0:7 в първия мач от предварителната група, а второто с 3:4 във финалната среща.

По пътя си към отличието малките монтанци обаче се разправиха категорично с останалите два отбора от своя поток – 3:0 срещу Национал (София) и 4:0 над другия столичен тим Бароко. На полуфинала Монтана се наложи с 4:3 над победителя от другата предварителна група Хебър (Пазарджик). По време на официалното награждаване пък Ивайло Иванов бе удостоен с една от индивидуалните награди. Хлапакът бе определен за най-добър защитник на турнира и получи специална купа.

Монтана: Теодор Иванов, Ивайло Иванов, Кристиян Нончев, Вилиян Андреев, Кристиян Иларионов, Иван Иванов, Денис Марианов, Валерио Венелин, Никола Пемперски, Кристиян Замфиров. Треньор: Иван Ценов.

В XI издание на турнира за „Купа София“ взеха участие 112 детски отбора, разпределени в 7 възрастови групи от родени през 2008 до р. 2014 година, като за 4 дни бяха изиграни 224 срещи. Детско юношеската школа на Монтана имаше и представител на „футбол 11“. Момчетата на треньора Стилян Николов попаднаха в изключително тежка група, в която допусна три загуби - 0:9 от ЦСКА, 0:3 от Национал и 0:1 от Левски-Раковски. В същата възрастова група участва и още един представител на Монтана ДФК Прециз. Възпитаниците на треньора Владо Георгиев започнаха с класическа победа с 3:0 над Септември (София), но след това загубиха със същия резултат от Национал и от Левски-Спартак.

 


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.