25-сантиметра сняг на стадиона в Берковица отложи пролетния старт на Ком

25-сантиметра сняг на стадиона в Берковица отложи пролетния старт на Ком

От Обл.С на БФС в Монтана отложиха срещата Ком (Берковица) – Син Стрел (Крапчене) от XII кръг на първенството на „А“ ОФГ. Причината за това е, че стадион „Мрамор“ е затрупан с 25-сантиметрова снежна покривка и става за тренировка на местния клуб по биатлон, но не и за футбол. „Ще насрочим този мач за друга дата, която от двата клуба посочат“, заяви председателят на футболната централа в Монтана Радой Христов.

Останалите терени в региона са в сравнително добро състояние и са готови за старта на пролетния полусезон в монтанската IVдивизия. Дербито на кръга Селяк (Стубел) – Миньор-Кипровец (Чипровци) бе поверено на Даниел Цолов, с асистенти Любо Цеков и Бранимир Спасов, а дежурен делегат е Веселин Игнатов. Двубоят между петия и третия в класирането, както и останалите 4 срещи, са с начален час 15:00.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.