Футболистите на Монтана с отрицателни PCR тестовете, 5-ма пропускат контролата с Локо (Сф)

Футболистите на Монтана с отрицателни PCR тестовете, 5-ма пропускат контролата с Локо (Сф)

PCR тестовете за COVID-19, които футболистите, треньорите и служителите на Монтана си направиха вчера са отрицателни. Това разкриха от стадион „Огоста“. От там казаха още, че петима футболисти са измъчвани от травми и ще пропуснат контролната среща с Локомотив (София). Това са капитанът на отбора Иван Михов, десният бек Валери Христов, крилата Тони Тасев и Николай Минков и 17-годишният нападател Румен Георгиев. Старши треньорът на монтанци Атанас Атанасов се надява те да се възстановят до подновяването на първенството в Първа лига.

Проверката с Локомотив (София) е в събота, 3 април, от 14:30 часа на стадиона в столичния квартал „Надежда“. Отборът на Монтана тръгва за нея преди обяд. Очаква Атанасов да даде повече игрово време на футболисти, които рядко получават такова в официалните срещи. Треньорът ще включи в групата и няколко момчета от ДЮШ на клуба.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.