Бат Деко: Спечелването на квота за Токио е голямата цел пред Дейвид (видео)

Бат Деко: Спечелването на квота за Токио е голямата цел пред Дейвид (видео)

Треньорът на монтанския спортен клуб Слава Детелин Костов-бат Деко разкри пред chervenkarton.com какви са шансовете на неговия възпитаник Дейвид Димитров за успех на квалификационния турнир по борба класически стил в София, на който ще се разпределят последните квоти за Олимпиадата в София в началото на май.

„Много ще му е трудно, защото ще трябва да се справи със съперници от силната школа на бившия Съветски съюз, а и не само с тях. Подготвен е добре, но му трябва и късмет. Най-важното е да е здрав. Дейвид е много упорит и се надявам да успее“, заяви бат‘Деко, който обеща, че ако отиде на Олимпиадата в Токио да сложи негова снимка в залата до тази на най-успешния борец от Монтана Камен Лозанов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.