Румен Киров с подиум на писта „Стара Загора“

Румен Киров с подиум на писта „Стара Загора“

Четирима пилоти от Монтана взеха участие в четвъртия кръг от националния шампионат по рали крос на затворен маршрут, който се проведе на писта „Стара Загора“. В града на липите най-добре се представи Румен Киров от Старт М (Криводол) с автомобил „Субару Импреза“, който пресече с трето време финалната линия в клас „Макси“.

Заместник кметът на община Монтана Диман Георгиев (Субару Импреза) завърши на шесто място, а другият представител на Старт М (Криводол) Мирослав Цветанов-Бомбата счупи двигателя на „Форд“-а си и не стигна до финала. Четвъртият пилот от Монтана Светослав Манастирски, който кара за Автоцар Рали сервиз пък счупи диференциал на своето „Мицубиши“ и успя да направи шест обиколки.

Победител при най-мощните автомобили стана пловдичанинът Константин Маршавелов (Мицубиши Лансер) от КА-2 Рейсинг тийм. Шесткратният шампион на страната потегли от първа позиция и от началото до края на състезанието бе водач колоната. На второ място финишира Пламен Камбуров (Мицубиши Лансер) от АСК ЛВ-Авто Рейсинг. 11 пилоти стартираха на писта „Стара Загора“ в клас „Макси“, а отборен победител стана КА-2 Рейсинг Тийм.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.