Събота, Декември 05, 2020
Започна мачът Левски - Монтана при юношите ст.в.

След успеха на юношите младша възраст на Монтана с 2:0 над Левски на терена с изкуствена настилка в столичния квартал „Герена” излизат юношите старша възраст на двата отбора.

13.55 часа-начало на мача

Ст. треньорът на Монтана Панталей Заков започва със следния състав: Марио Василев, Иван Живков, Стилиян Николов, Денис Димитров, Венелин Живков, Дян Иванов, Методи Иванов, Ивайло Ваньов, Пламен Венелинов, Светослав Сашков, Александър Веселинов.

14.02 часа-Александър Веселинов пропусна да вкара гол за Монтана

14.25 часа-още два пропуска поравят футболистите на Монтана. Домакините пък удрят греда

14.30 часа-след първоначалната по-твърда игра, футболистите започват да действат по-внимателно на тежкия терен

 !!! Предвидената за днес контролна среща между отборите на Сантос (Долно Белотинци) и Пъстрина е отложена заради наводнен от падналия сняг терен!

14.39 часа-КРАЙ на първото полувреме. Левски – Монтана 0:0 при юношите ст.в.

14.49 часа-НАЧАЛО на второто полувреме. Юношите старша възраст на Левски и Монтана играят при резултат 0:0

15.03 часа-ГОЛ! За Левски! При атака на Монтана Александър Веселинов изпуска сам срещу вратаря, последа бърза контраатака и домакините откриват резултата. Левски – Монтана 1:0 в 66-та мин.

15.20 часа-вратарят на Монтана Марио Василев спасява опасен удар на футболист на домакините

15.23 часа-ГОЛ! За Монтана! Денис Димитров е изведен в наказателното поле сам срещу вратаря, който го фаулира. Съдията осъжда дузпа за Монтана и показва червен картон на стража на домакините. От бялата точка точен е Деян Иванов. Монтана изравнява на Левски в 86-та мин.

15.28 часа-нервите на домакините не издържат, за грубо нарушение втори футболист на домакините е отстранен с червен картон

 15.31 часа-КРАЙ на мача! Левски и Монтана завършиха наравно 1:1 при юношите ст.в.

 

 

 

Заради падналия сняг контролната среща между юношите младша възраст на Левски и Монтана закъснява. Двубоят трябваше да започне от 11 часа на терена с изкуствена настилка в столичния квартал „Герена”. Домакините чистиха игрището близо час. Двубоят започна в 11.58 часа. Веднага след него на терена ще излязат юношите старша възраст на Левски и Монтана.

12.10 часа-равностойни първи десет минути

12.18 часа-ГОЛ! За Монтана! Християн Илиев проби по лявото крило и с красив удар по диагонала изпрати топката в обратния ъгъл на вратаря на домакините. Монтана повежда с 1:0 на Левски в 20-та мин.

12.36 часа-равностойно играят двата отбора, домакините се опитват да вкарат изравнителен гол, не им се удава

12.43 часа-край на първото полувреме. Левски – Монтана 0:1, голмайстор за гостите Християн Илиев

12.53 часа-начало на второто полувреме

13.06 часа-Монтана изпуска да накаже за втори път домакините от Левски. Борислав Дамянов е изведен в удобна позиция, но не успява да вкара в 62-та мин.

13.18 часа-ГОЛ! за Монтана! Денис Пепелярски попада в прегръдките на своите съотборници. Нападателят на Монтана се и изпраща топката в мрежата. Монтана води като гост на Левски с 2:0 в 67-та мин.

13.21 часа-КРАЙ на мача. Левски - Монтана 0:2

14.05 часа-от удобно положение Ивайло Ваньов прави втори пропуск за Монтана. Така само разстояние на триминути малките монтанци на два пъти не успяват да превземат вратата на домакините