Електричката празнува рожден ден днес!

Електричката празнува рожден ден днес!

Един от най-добрите футболисти на Монтана Здравко Лазаров-Електричката празнува рожден ден днес.

Бившият нападател на ЦСКА, Левски, Славия, Черно море (Варна), Локомотив (Пловдив), Янтра (Габрово) и Миньор (Перник), на турските първодивизионни Коджаелиспор, Газиантепспор и Ерджиесспор и на руския Шиник става на 39 години.

На стадион „Огоста” обаче той изживява втора младост, а с професионализма си на терена е пример за по-младите си съотборници.

Екипът на chervenkarton.com му пожелава да изведе Монтана до шампионската титла в „Б” група и наесен да поведе отбора към нови победи и в елита!


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.