Funky Miracle пуснаха нов албум (снимки)

Funky Miracle пуснаха нов албум (снимки)

В последните дни на 2019 година талантливите музиканти от  Funky Miracle представиха в Студентския дом в столицата, а след това в Пловдив и във Варна, новия си "ЕР" албубм - Пространство и време - „The Edge Of Time”. В него са включени 6 композиции с ярко, запомнящо се звучене, с интересно развитие и аранжимент, който обхваща различни стилове фънк, джаз, фюжън и рок.

Първите изяви на групата са от 2012 г.  Тогава ученици от  музикалното училище „Любомир Пипков“ в столицата създават музикалната банда, която впечатлява публиката с разнообразни жанрове и стилове. Дебютният им албум "Fly" излиза през 2017 г. Във Funky Miracle участват Симеон Желязков (вокали), Владислав Мичев (тромбон), Георги Стойков (тромпет), Пламен Денчев (клавишни), Илия Колев (китара), Евден Димитров (бас) и Радо Казасов (барабани). В новият си албум, в който са включени 4 парчета на английски и 2 на български, талантливите музиканти осъществяват идеите си от последната година.
„Това са идеи, които са създадени през последната година. Една от песните ни „Докога“ вплита джаз и фънк елементи. За нас е предизвикателство да правим такава музика. Никога не сме се съобразявали с музикални стандарти, с които да търсим по-голяма фенска маса или по-големи доходи“, обясни басистът Евден Димитров-Ечи. Той е роден в Монтана. Баща му Славко Димитров е заслужил треньор по баскетбол, извел Монтана до първия дубъл - шампионска титла и Купата на България през 1994 година. Майка му Петя Димитрова е известна журналистка.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.