Прециз докосва титлата на „Футбол 7”

Прециз докосва титлата на „Футбол 7”

Отборът на Прециз докосва шампионската титла от регионалното първенство по „Футбол 7”.

В директен двубой за първото място момчетата на треньорския дует Георги Владимиров-Деян Кирилов победиха с 8:2 формацията на Ком (Берковица).

Мачът се игра на стадиона в бившия завод „Прециз” и се радваше на голям зрителски интерес.

Гостите поведоха в резултата още в началото на първата третина, играят се три части от по 15 минути, точен бе Александър Найденов.

Той вкара и второто попадение за своя тим към края на мача.

Между тези два гола на четири пъти за Прециз се разписа Кристиян Аврамов, хеттрик направи Иво Александров, а един гол заби Бисер Кирилов.

С този си успех отборът на Прециз се изкачи на второ място във временното класиране с актив от 20 точки.

С една повече от него има отборът на Монтана 1921, но той има и един мач повече.

В последния кръг малките монтанци почиват, а Прециз играе със Златия (Вълчедръм) и при очакван успех ще триумфира с титлата.

Тя осигурява на отбора правото да представлява Монтана на финалите на републиканското първенство.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.