ЦСКА спечели турнир в памет на легенди  (снимки и видео)

ЦСКА спечели турнир в памет на легенди (снимки и видео)

Отборът на ЦСКА спечели футболния турнир по „Футбол 7” за деца набор 2004-2005 година, който община Монтана и областния съвет на БФС организират в памет на бившите футболисти на Септемврийска слава (Михайловград) Иван Ангелов-Парчето и Георги Панчев.

В продължение на два дни 12 отбора демонстрираха майсторство и спортен дух на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста” в Монтана.

На финала малките армейци, с треньор Атанас Борносузов, победиха с 3:1 Локомотив (Пловдив).

Така за втора поредна година ЦСКА е победител в турнира и освен купата за първото място получи и преходната купа, която донесе и върна отново на стадион „Българска армия”.

На трето място остана отборът на ДИТ’04 след успех с 2:0 над Прециз.

Организаторите връчиха и четири индивидуални награди.

Джовани Бойков от Янтра (Габрово) бе избран за най-добър вратар. Приза за най-добър защитник грабна Йоан Лозанов (ЦСКА), наградата му връчи съпругата на Иван Ангелов-Парчето Цветана.

Съпругата на Георги Панчев Рени пък награди голмайсторите на турнира, това са нападателите на шампиона ЦСКА Милан Борносузов и Виктор Атанасов, които вкараха по 9 гола.

Наградата „феърплей” пък отиде у отбора на Левски.

От домакините най-добре се представи отборът на Прециз.

Момчетата на Георги Владимиров и Деян Кирилов спечелиха своята предварителна група и стигнаха до малкия финал.

Ком (Берковица) пък победи с 2:1 Монтана’1921 в мача за 11-12 място.

Крайно класиране: 1.ЦСКА, 2.Локомотив (Пловдив), 3.ДИТ’04, 4.Прециз, 5.Левски’04, 6.Спартак (Плевен), 7.Левски’05, 8.ДИТ’05, 9.Етър (Велико Търново). 10.Янтра (Габрово), 11.Ком (Берковица), 12.Монтана’1921.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.