Христос Воскресе!

Христос Воскресе!

Православните християни посрещнаха светлия празник Възкресение Христово, който символизира победата над злото и на живота над смъртта. Христовото възкресение дава на човека сили, които го преобразяват. Нека Господ ни дарува здраве, радост, мир, любов към него и към хората.

Вярващите се молят най-вече за здраве и отнасят по домовете си Благодатния огън, с надеждата да ни носи здраве, благословия, благодат и мир. Да възкръсне доброто в българите.

Честит празник! Христос Воскресе!


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.