Кандидатите за депутати от Демократична България чуха проблемите на Берковица

Кандидатите за депутати от Демократична България чуха проблемите на Берковица

Кандидатите за народни представители на Демократична България за 12-ти многомандатен район Монтана се срещнаха днес с жителите на град Берковица. Цвятко Георгиев, Михаил Иванов, Димитър Димитров, Виктор Василев, Антонио Найденов и Венцислав Кръстев чуха за най-големите проблеми на хората в региона.

„Ние смятаме, не по-скоро сме категорични, че не само Берковица, а и целият Северозапад е уникално място за развитие на екологичен и културен туризъм. Изграждането на тунел под „Петрохан“ е задължително, защото това е най-краткият път, който свързва Дунав мост 2 със столицата София“, заяви водачът на листата Цвятко Георгиев. На срещата бе застъпена и темата за гражданските права и интересите на трудовите хора, социално слабите и пенсионерите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.