„Демократична България”: Нуждаем се от вашата подкрепа в неделя (снимки и видео)

„Демократична България”: Нуждаем се от вашата подкрепа в неделя (снимки и видео)

След Берковица и Вършец, където бяха през почивните дни кандидатите за народни представители на „Демократична България” от 12-ти многомандатен район Монтана се срещнаха днес и с гражданите на областния град. „Хората не вярват, че нещо може да се промени в страната. Ние обаче сме убедени, че това е възможно, но за да стане се надяваме да получим вашата подкрепа в неделя”, заяви водачът на листата на обединение „Демократична България” за 12 МИР-Монтана Цвятко Георгиев.

 
Друг от сплотения екип на „Демократична България” за 12 МИР-Монтана Михаил Иванов демонстрираше нагледно пред всеки желаещ как се гласува с машина. „За да може да развиваме туризъм в нашата област например в градове като Берковица, Вършец или Чипровци е необходимо изграждането на ферибот на река Дунав, който да свързва Лом с Румъния“, категоричен е Михаил Иванов.

 

„Нашият край е уникален като природни дадености, но за да се развива успешно и туризмът освен ферибот на река Дунав край Лом е наложително да бъде изграден и тунел под прохода „Петрохан. Стане ли това – всичко се променя“. Това заяви Димитър Димитров, трети в листата на „Демократична България” от 12-ти многомандатен район Монтана.

 

„Демократична България” е под номер 23 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.